Om Tiano

Om Tiano

Vores virksomhed

Vi er en datterselskab af ROC ApS.

Vi har være i branch siden 2008. Vi vil gerne tilbyder kvalitets varer til lave priser. Lige nu har vi disse varer i vores online butik:

  • Top kvalitet LED pærer til lamper og kontoer.
  • Billig toner og printerpatroner til kopi, scan, fax og kopimaskine.
  • Mange forskellige printer, efter dit behov.

Det er Tiano...

Tiano er et smart vælg til dig, hvor du kan handle miljømærket varer, uanset om du er hjemme eller på kontoret.

I vores onlinebutik kan du let at handle billige blækpatroner og kvalitet Led pærer. Vi kender din følgelse, når der ikke er noget blæk tilbage, lige når du er ved at printe din flybillet, eller når lampen i stuen går i stykker, kun en time inden festen skal begynde. Derfor åbner vi helt frem til kl. 18 på hverdage, for at kunne nå at sende de printerpatroner eller ledlys til dig samme dag.

Vi er dygtig til at hjælpe dig på chat eller email, hvor du hurtigt kan bestille alt, hvad du mangler – inden beholdningerne slipper op. Du handler de varer, som du behøver, når du behøver dem og som det passer dig.

Vores mål

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, enten via chat eller email. Vi åbner næsten 24/7, derfor du kan bare kontakte os, når du har lyst til.

Det er meget mere end blæk

For Tiano er det vigtigt, at du som kunde er tilfreds med vores produkter og service. Derfor arbejder vi hårdt for at sikre kvaliteten i alt, for at give dig bedst mulig kundeoplevelse. Det kan fx. være at sende dine patroner samme dag, hvis du bestiller inden 16.00.

Kvalitet fortæller alt.